Takaisin

Asiakastarina: Rosetech Oy – käytetyn porauskaluston luottomyyjä

Asiakastarina: Rosetech Oy – käytetyn porauskaluston luottomyyjä

Tamperelainen Rosetech Oy on tunnettu ja luotettu käytettyjen poralaitteiden ja maanrakennuskoneiden asiantuntijakauppa. Yritys sekä myy koneita että etsii tarvittaessa sopivan kaluston Suomen lisäksi Ruotsin tai Norjan markkinoilta. Vuosikymmenten kokemus alalta sekä laajat verkostot ovat auttaneet jo vuosien ajan löytämään parhaat ratkaisut asiakkaiden vaativiin tarpeisiin.

Vuonna 2017 perustettu Rosetech on tunnettu erityisesti yrittäjästään Hemmo Ruusuvuoresta. Ruusuvuoren alan pitkä kokemus ja historia esimerkiksi Sandvikin ja Cargotecin palveluksessa ovat luoneet menestyksekkään perustan alan erikoisliikkeelle.

Rosetech ja yrittäjyys ovat tulleet Ruusuvuoren elämään MS-taudin seurauksena. Vuonna 2002 diagnosoitu tauti päätti päivätyöt, mutta yrittäjyys on tuonut mielekästä toimintaa mukanaan.

”Sinnittelin normaalisti työelämässä MS-taudin kanssa, mutta lopulta tuli seinä vastaan. Siinä oli vähän huonot ajatkin, eikä uusien laitteiden kauppa oikein käynyt. Koitettiin lisätä vauhtia entisestään, mutta siitä ei seurannut mitään hyvää. Nyt olen ollut päivätöistä kuutisen vuotta pois ja saman ajan yrittäjänä. Oli itsestään selvää, että tähän hommaan lähdetään, kun lääkärit ja verottaja sen mahdollistivat”, Ruusuvuori kertoo avoimesti taustoistaan.

Käytetyn porauskaluston kauppa on käynyt mallikkaasti ja pitkät asiakassuhteet jatkuneet.

”Minulle jäi päivätöistä niin hyviä asiakassuhteita ja muutenkin olen sen verran sosiaalinen henkilö, että tämä on ollut kerrassaan mukavaa touhua. Asiakkaat arvostavat henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta varsinkin käytetyn kaluston osalta. Kaipa sitä on jotain oikein tehty, kun asiakkaat palaavat Rosetechille aina vain uudestaan”, Ruusuvuori sanoo.

Laajat Pohjoismaiset verkostot luovat merkittävää lisäarvoa

Rosetech sekä myy että ostaa käytettyä ja uutta porauskalustoa koko Pohjoismaiden alueella. Välillä kauppaa käydään hyvinkin kauaksi.

”Koneita tulee myyntiin varsin hyvin kotimaasta, jotka sitten joko jäävät Suomeen tai lähtevät rajojen ulkopuolelle. Tälläkin hetkellä yhtä kohdetta on turkkilainen asiakas hakemassa sinne suuntaan Kotkasta. Toisaalta nyt sitten ollut paljon niin sanotusti imua muista Pohjoismaista Suomeen eli Ruotsista ja Norjasta tulee tänne asiakkaille kalustoa. Tarjoan aina asiakkaalle koko paketin eli tarvittavat kuljetukset ja rahoitukset myös päälle”, Ruusuvuori toteaa.

”Minulla on Pohjoismaissa tuttu ja 100 % luotettava yhteyshenkilö, joka tarkastaa ulkomaiden koneet ja ottaa tiedot ylös. Me tiedämme tasan tarkkaan, minkälaisia koneita siellä on ja mitkä sopivat asiakkaalle. Vain tiukat kriteerit täyttävät koneet otetaan myyntiin”, Ruusuvuori jatkaa. 

Aarin kanssa sujuvaa yhteistyötä jo useamman koneen kanssa

Rosetech ja Aari ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo useammankin käytetyn porauskaluston rahoituksen osalta.

Hemmo Ruusuvuori on tyytyväinen Aarin toimintaan.

”Tosi harvoin asiakas enää käteisellä ostaa koneita tai laitteita eikä se nykyisten lakien vuoksi ole enää oikein mahdollistakaan. Käytännössä kaikki menee nykyään rahoituksella, jolloin ei tarvitse sitoa kassavaroja. Tarjoan asiakkaille heidän haluamaansa rahoitusta, ja tässä Aari Rahoitus on yksi tärkeistä kumppaneista. Heinon Mikan kanssa on jonkun verran entistäkin taustaa ja Pitkäsen Arto on niin ikään jo entisestä työpaikastaan tuttu henkilö”, Ruusuvuori kertoo.

”Tänä vuonna ollaan Aarin kanssa rahoitettu jo neljä porauslaitetta ja yhteistyö varmasti jatkuu sujuvasti tulevaisuudessakin. Aarilta saa sujuvaa ja luotettavaa palvelua sekä avointa peliä molempiin suuntiin, mitä arvostan paljon”, Ruusuvuori sanoo.

Rosetech Oy

 • Perustettu 2017
 • perustajat Hemmo ja Sari Ruusuvuori
 • Hemmo on jäänyt pois päivätöistä MS-taudin vuoksi, mutta nauttii edelleen täysillä yrittämisestä ja asiakaspalvelusta, sen minkä jaksaa
 • Käytettyjen, hyväkuntoisten poravaunujen ja maanrakennuskoneiden luottomyyjä
 • Palvelee Tampereelta käsin koko Suomea
 • Erikoistunut ulkomaan välityspalveluihin etenkin Pohjoismaissa
 • Tutustu lisää: rosetech.fi

Kuvat: Rosetech Oy

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä tarjous

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Aari Rahoitus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.