Aari Rahoituksen toiminta perustuu palveluun

Asiakaslähtöistä rahoituspalvelua – maalaisjärjellä höystettynä

Raskaan kaluston parissa vuosikymmenien kokemuksella

Aari Rahoitus Oy on pelkästään raskaan kaluston rahoittamiseen keskittynyt suomalainen palveluyhtiö – keskittymällä raskaaseen kalustoon ja niitä töissään käyttäviin yrityksiin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa ja asiantuntevampaa palvelua.

Meillä aarilaisilla on alalta yhteensä kymmenien vuosien kokemus. Meidän kanssamme voit jättää ”rautalangan” verstaalle ja pääset suoraan asiaan.

Tunnemme koneyrittäjyyden erityisvaatimukset ja ymmärrämme hyvin myös mitä haasteita siihen liittyy.  Soita tai laita viestiä, niin päästään yhdessä suunnittelemaan yrityksesi investointeja.

Mitä tarjoamme

Henkilökohtaista palvelua
Edullisia rahoitusratkaisuja
Läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta
Asiantuntevaa neuvontaa

Me katsomme myös konepellin alle

Numerot, kuten tilinpäätöstiedot, eivät kerro yrityksestä kuin yhden näkökulman. Sekin voi olla vääristynyt, jos yritys toimii alalla, jossa on suurta kausivaihtelua ja tilikausi katkeaa ns. väärään aikaan. Tällaisia ovat esimerkiksi maarakennusyritykset, joiden tärkein sesonki on kesällä.

Me kuitenkin aina keskustelemme yrittäjän kanssa yrityksen vahvuuksista, jolloin yrityksestä muodostuu hyvin erilainen kuva kuin mitä numeroista voisi nopeasti päätellä.

Myönteisen rahoituspäätöksen saamiseen vaikuttavia asioita:

  • pitkät ja/tai hyvät asiakassuhteet
  • ammattitaitoiset työntekijät, jotka ovat pysyneet talossa pitkään
  • yrittäjän sitoutuminen ja ammattitaito
  • yrityksen erikoisosaaminen (kalusto/työntekijät), esim. vaativat louhintatyöt kaupunkien keskustoissa tai erikoisnostotyöt teollisuuden kunnossapidossa

Kirjaamme tämänkaltaiset asiat ylös rahoitushakemukseen ja liitämme ne numeroihin, jolloin luottopäättäjä saa huomattavasti paremman kuvan yrityksen toiminnasta. Tällöin mahdollisuudet myönteiseen luottopäätökseen paranevat.

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä tarjous

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Aari Rahoitus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.