Takaisin

Asiakastarina: Kokka ja Koneelle työauto

Asiakastarina: Kokka ja Koneelle työauto

Kuopiolainen pitkän linjan konekauppaa ja sisävesiristeilyjä järjestävä Kokka ja Kone hankki hiljattain luotettavan työauton kovaan käyttöön.

Työauton rahoitus hoitui Aari Rahoituksen kautta. Aari on tunnettu erityisesti raskaan kaluston rahoittamisen ammattilaisena, mutta aika ajoin laitetaan kuntoon myös kevyempienkin laitteiden asiat.

Kokka ja Koneen yrittäjä Jari Leinonen on tunnettu myös Maatorin kokeneena myyntipäällikkönä.

Näppärää olikin, että rahoitus hoitui oman konsernin sisältä* nopeasti ja luotettavasti.

”Aari on tullut tietysti Maatorin kautta hyvin tutuksi ja heidän asiantuntevan porukan kanssa on sujuvaa toimia kaikissa rahoitusasioissa. Onhan tässä hieman ”oma lehmä ojassa”, mutta voin kyllä vilpittömästi todeta, että Aarilta saa niin hyvää palvelua, että omakin porukka uskaltaa käyttää heitä”, Leinonen sanoo hieman pilkettä silmäkulmassa.

”Varsinkin Aarin leasing-rahoitus on tosi kätevä ja helppo muoto rahoittaa kampetta kuin kampetta. Oli kyseessä sitten parinkymmenen tonnin kaivuri, kuorma-auto tai tämä oma autoni”, Leinonen jatkaa.

Tutustu Aarin koneleasingiin lisää täältä: https://www.aarirahoitus.fi/rahoituspalvelut/leasingrahoitus/

* Maatori Group -konserniin kuuluvat Maatori Oy ja Aari Rahoitus Oy.

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä tarjous

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Aari Rahoitus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.